10. 05. 2024 - 19:00
Ten Haga nije briga što ne zna da li ostaje u Unitedu
907
Shares
Ten Haga nije briga što ne zna da li ostaje u Unitedu

Ten Haga nije briga što ne zna da li ostaje u Unitedu

10. 05. 2024 - 19:00
0
Shares

United je finale FA Kupa koje će Crveni đavoli na Wembleyu igrati 25. maja protiv Manchester Cityja. Menadžera tima sa Old Traforda ne brine njegova budućnost.

Louis van Gaal je dobio otkaz nakon što je osvojio FA Kup, ali Ten Hag kaže da ga to ne brine.

“Vlasnici imaju zdrav razum. Videli ste da smo koristili 32 zadnje linije, da smo imali 13 tandema u veznom redu, kada vide da nemamo levog beka, jasno im je da će to uticati na rezultate”, rekao je Ten Hag.

“Pred nama je veliko finale FA Kupa. Sretni smo što smo stigli do njega. To može da bude vrhunac naše sezone”, rekao je i dodao:

“Znamo razloge zašto ne igramo dobro – to su povrede. Ni jedan tim ne može da igra na svom nivou kada ima toliko povreda”.

Na insistiranje novinara da se vrati na temu svoje budućnosti u klubu, Ten Hag je rekao da ga nije briga što vlasnici nisu već iznijeli jasan stav.

“To je pitanje koje treba da postavite vlasnicima, ne meni. Vaše je mišljenje da bih ja možda voleo da sam dobio javnu podršku. To je pitanje za njih”, rekao je Ten Hag.

Na dodatno insistiranje i pitanje da li je njemu dodatno teško da odgovara na pitanja kada nema jasnog stava vlasnika, menadžer Uniteda je zaključio priču:

“Dio mog posla je da pričam sa vama. Nije me briga da li oni to rade ili ne. Ja radim da unaprijedim i razvijem svoj tim”.

(Sport Klub)

Učitaj još novosti