20. 03. 2015 - 23:40
Bezobrazni Hrvat odbio Zmajeve poručivši: "Mogu ih naučiti...
907
Shares
Bezobrazni Hrvat odbio Zmajeve poručivši:

Kukoč dobio poziv od N/FSBIH

Bezobrazni Hrvat odbio Zmajeve poručivši: "Mogu ih naučiti kako se igra!"

Germanijak.hr
20. 03. 2015 - 23:40
0
Shares

Danas smo dobili fotografiju navodnog poziva Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine hrvatskom lijevom beku Tonćiju Kukoču. Poziv je upućen na adresu CSKA Sofije, kluba za kojeg Kukoč nastupa od ljeta prošle godine. Doduše, ne radi se o službenom pozivu za reprezentaciju, već samo pozivu na druženje i upoznavanje s izbornikom.

Na pozivu se jasno vidi logo Saveza BiH, te potpis predsjednika Saveza Elvedina Begića. U pismu stoji kako su u Savezu svjesni da se radi o igraču koji je rođen u Hrvatskoj, no kako nema niti jedan nastup za A reprezentaciju Hrvatske, što znači da s te strane ne postoji zapreka, te da bi ga voljeli upoznati. Poziv se odnosi na druženje uoči kvalifikacijske utakmice BiH i Izraela, 12. lipnja 2015. godine, a sastanak bi se trebao održati u hotelu „Zenica“ u Zenici.

14268850085332

Razmišljaju li zaista o Kukoču kao potencijalnom reprezentativcu provjerili smo i u samom Savezu BiH, no nisu to niti potvrdili, niti demantirali. Zato se javio Tonći i u svom stilu poručio:

Ja u BiH mogu doći jedino naučiti njihove bekove kako se igra. Zna se za koju reprezentaciju trebam igrati. Hoće li Niko Kovač konačno izaći iz sjene Zdravka Mamića i objaviti popis koji on želi, to je pitanje stoljeća“.

Učitaj još novosti