24. 03. 2015 - 18:52
Džeko: "Do sada smo puno pričali, a ništa nismo napravili na...
907
Shares
Džeko:

Kapiten razmišlja samo od Andori

Džeko: "Do sada smo puno pričali, a ništa nismo napravili na terenu"

L. N.
24. 03. 2015 - 18:52
0
Shares

Kao i uvijek kada se okupi fudbalska reprezentacija BiH, interes medija za sve ono što se dešava u našem timu je veliki. Tako je bilo i večeras, kad su novinari osim izjava igrača mogli sa tribina Trening kampa pratiti cijeli trening.

Prije početka radnog dijela na terenu, reprezentativci su odgovarali na pitanja novinara.

Ibrahim Šehić je nakon duže vremena ponovo u reprezentaciji i evo njegovog razmišljanja: „Sretan sam što sam opet među reprezentativcima. Znamo koji je naš cilj, mi nemamo više prava na kiks, nadam se da ćemo pobijediti u Andori i spremno dočekati svaku narednu utakmicu“.

Na kraju, kapiten tima Edin Džeko odgovorio je na nekoliko pitanja, a jedno se odnosilo i na saradnju sa novim selektorom: „Saradnja je tek počela, ovo nam je drugi dan, mada smo odradili dva dobra treninga i spremamo se za prvu od šest utakmica koje moramo pobijediti“.

Susret sa Andorom je jedino o čemu razmišlja naš kapiten u ovom trenutku: „Sigurno da nam je ovo ključna utakmica, do sada smo puno pričali, a nismo ništa napravili na terenu. Utakmica sa Andorom je prilika da nekoga pobijedimo i vratimo samopouzdanje i vjeru u sebe koje smo izgubili u ove prve četiri utakmice“.

Učitaj još novosti