28. 03. 2015 - 23:17
Baždarević se oglasio poslije utakmice i iznio svoje viđenje...
907
Shares
Baždarević se oglasio poslije utakmice i iznio svoje viđenje utakmice

Selektor naše reprezentacije

Baždarević se oglasio poslije utakmice i iznio svoje viđenje utakmice

K. P.
28. 03. 2015 - 23:17
0
Shares

Bosna i Hercegovina je večeras u Andori savladala domaću ekipu sa 0:3 i tako u prvoj utakmici Mehmeda Baždarevića na klupi BiH krenula sa pobjedama.

Selektor naše reprezentacije poslije utakmice nije znao tačan termin kojim bi opisao nivo na kojem igra naša reprezentacija i rekao je:

"Izuzetno je bitno da smo pobijedili. Najbitnije bilo da igramo ozbiljno i kući se vratimo sa tri boda, bez obzira na protivnika. Igrači su zaslužili pohvale mada je bilo malo nervoze. Spremamo se sada za ono što nas dalje čeka u susretima kvalifikacija i pokušat ćemo još poboljšati našu igru"

Nakon toga je dodao:

"Mislim da je naša ekipa bila izuzetno ozbiljna i da smo krenuli dosta dobro. Psihički nije bilo lagano jer znamo da je Andora napravila puno problema i drugim reprezentacijama bez obzira na svoju reputaciju. Ovakve utakmice je jako teško spremiti. Zato sam zadovoljan pristupom mojih igrača. Ozbiljnost u igri je ono što ću da zapamtim od večerašnje utakmice"

Nakon toga je rekao kako ne zna ocijeniti nivo naše igre:

"Teško je u ovom momentu dati ocjenu na kojem nivou je naša ekipa. Mislim da smo u igri imali jako interesantne trenutke, ali meni je teško iz ove utakmice ocijeniti na kojem smo nivou".

Učitaj još novosti