29. 03. 2015 - 13:09
Falcao: Ma kakav Juventus, fokusiran sam na United
907
Shares
Falcao: Ma kakav Juventus, fokusiran sam na United

Kolumbijski napadač

Falcao: Ma kakav Juventus, fokusiran sam na United

K. D.
29. 03. 2015 - 13:09
0
Shares

Dvadesetdevetogodišnji Kolumbijac stigao je na Old Trafford na početku godine na jednogodišnju posudbu, sa mogućnošću da United na kraju sezone otkupi njegov ugovor, a cijeli posao koštao bi dvadesetostrukog prvaka Engleske 60 miliona funti, prenosi B92.

Međutim, veliko je pitanje da li će do toga doći jer je 'El Tigre' postigao samo četiri gola na 19 mečeva ove sezone, a često nije ni dobio šansu od Van Gaala u kontinuitetu. U međuvremenu, Falcao je postigao dva gola za Kolumbiju u prijateljskom duelu sa Bahreinom. 

"Juventus me traži? Oni mnogo pričaju, ali sada sam 100 % fokusiran na Manchester United.", rekao je Falcao i dodao da ključni mečevi tek slijede.

"Do kraja sezone ostalo je nekoliko izuzetno važnih mečeva i nadam se da će se cjelokupna situacija promijeniti". 

Ekipa sa Old Trafforda, koja se trenutno nalazi na četvrom mjestu Premier lige sa pet bodova više od Liverpoola, 12. aprila igra gradski derbi protiv Cityja, prije toga je očekuje duel sa Aston Villom takođe kod kuće, a zatim gostuje Evertonu i lideru Chelseaju. U pretposljednjem kolu United dočekuje Arsenal, koji im trenutno bježi samo bod.

Učitaj još novosti