30. 03. 2015 - 15:17
Bayern dovodi pojačanje od 100 miliona eura?
907
Shares
Bayern dovodi pojačanje od 100 miliona eura?

Nikad ne reci nikad

Bayern dovodi pojačanje od 100 miliona eura?

L. N.
30. 03. 2015 - 15:17
0
Shares

Jan-Christian Dreesen šef je financija u Bayern Münchenu te je otkrio moguće planove o velikim i skupim transferima, ali je i prokomentirao plate igrača bavarskog kluba kao i probleme s cijenama TV prava u Njemačkoj.

"Mogli bismo kupiti igrača za 100 miliona eura, nikad ne reci nikad. No ne mogu reći da će Bayern to i učiniti. Takvog igrača ne kupujemo pod svaku cijenu, mora odgovarati našoj momčadi", rekao je za Kicker Dreesen, koji je prokomentirao iznimno visoke plate igrača u klubu:

"Sedmeroznamenkasti iznosi su rijetkost, a nadam se da će se visoke plate barem malo smanjiti. Dosad smo doveli svakog igrača kojeg smo željeli, a nijednu trenerovu želju nismo odbili. Važno je da trener izabere igrača, koji se uklapa u momčad. Igrači na međunarodnom tržištu puno su skuplji nego što su bili. I dok Premier liga dobiva tri milijarde eura po sezoni od TV prava, plate neće pasti. Moramo se brinuti o onome što igrači žele, a može biti trenutaka kad ne možemo dovesti nekog igrača zbog potražnje za povećanjem plata".

Dreesen se požalio što po pitanju vrijednosti TV prava Bundesliga loše stoji.

"Nedopustivo je da zemlja osvajača Svjetskog prvenstva s jako atraktivnom ligom ima najgori ugovor o TV pravima od najboljih pet liga EVrope. Dugoročno ne možemo biti konkurenti na međunarodnom nivou".

Učitaj još novosti