01. 04. 2015 - 17:29
Navijači Uniteda najgori u Premiershipu
907
Shares
Navijači Uniteda najgori u Premiershipu

Mirror

Navijači Uniteda najgori u Premiershipu

S. T.
01. 04. 2015 - 17:29
0
Shares

Prometna policija Velike Britanije objavila je kako su navijači „Crvenih vragova“ najgori po broju prekršajnih i kriminalnih incidenata u željezničkom prometu u protekle dvije sezone, prenosi Mirror.

Sportski navijači najtrofejnijeg engleskog kluba Manchester Uniteda, najgori su po ponašanju u Premiershipu, nakon što je britanska policija objavila podatke upletenosti u 36 incidenata u željezničkoj prometnoj mreži. 

incidenti-engleskih-navijaca

Nakon odlaska legendarnog sir Alex Fergusona, ekipa Uniteda nije nastavila koračati starim stazama osvajanja trofeja, što je vjerojatno razljutilo dio navijača, koji huliganizmom traže dodatne prilike za izljev agresije i frustracije.

Gradski rival Manchester City prati ih na drugom mjestu sa 30 incidenata, dok su navijači Sunderlanda zauzeli treće mjesto ljestvice najstrastvenijih sportskih zaljubljenika.

U drugoj engleskoj Championship ligi, vodeću poziciju drže navijači (ili bolje rečeno huligani) Leeds Uniteda sa čak 77 incidenata, a iza njih nalaze se Birmingham City (40) i Nottingham Forest (35).

Učitaj još novosti