01. 04. 2015 - 20:43
Pogledajte kako sada izgleda bivša vila Mikea Tysona
907
Shares
FOTO GALERIJA
01. 04. 2015 - 20:43
Mike Tyson, jedan od najboljih boksera svih vremena, živio je i u doba najveće slave iznad sopstvenih mogućnosti, pokazuju snimci bivše super eksluzivne vile Gvozdenog Majka.

Luksuzna ruševina

Pogledajte kako sada izgleda bivša vila Mikea Tysona

S. T.
01. 04. 2015 - 20:43
0
Shares

Mike Tyson, jedan od najboljih boksera svih vremena, živio je i u doba najveće slave iznad sopstvenih mogućnosti, pokazuju snimci bivše super eksluzivne vile Gvozdenog Mikea.

Krajem 80-ih i ranih 90-ih, godina prošlog vijeka bivši apsolutni prvak svijeta u teškoj kategoriji živio je u grandioznoj (neki bi rekli kitnjastoj) vili u Southingtonu, država Ohajo, piše portal kliker.tv.

Vila se prostire na 25.000 kvadratnih stopa i sadrži pet spavaćih soba, nekoliko dnevnih soba, sedam i po kupatila, veliku kuhinja, mini-kuhinju/WC, dvije garaže u dodatku kuće, jedna spoljašnja garaža, u punoj bazen standardne veličine i Džakuzi, kavez za tigrove i košarkaško igralište, pokazuju objavljeni snimci foto agencije Caters.

Najnečuveniji aspekt kitnjatosti bivšeg Tysonovog doma je Džakuzi soba, koja je kompletno prekrivena mramorom, pozlaćenim elementima i ogledalima.

Sada, nakon više od dvije decenije koliko je vila već relativno napuštena, objekat se nalazi u vrlo lošem stanju, a grafiti sada prekrivaju veći dio imovine.

Učitaj još novosti