02. 04. 2015 - 20:06
Džeko i Pjanić postaju saigrači u jednom od najslavnijih...
907
Shares
Džeko i Pjanić postaju saigrači u jednom od najslavnijih klubova svijeta?

Zanimljiv razvoj situacije

Džeko i Pjanić postaju saigrači u jednom od najslavnijih klubova svijeta?

02. 04. 2015 - 20:06
0
Shares

Katalonci tvrde da je Ariedo Braida, Barcelonin direktor za međunarodni nogomet, usmjerio skaute kluba još prema Paulu Pogbi (Juventus), Felipeu Andersonu (Lazio), Paulu Dybali (Palermo), Matteu Darmianu (Torino) i Miralemu Pjaniću (Roma). 

Braida je jako dobro upoznat s talijanskim nogometom budući da je donedavno radio kao sportski direktor Milana.
 
"U Interu je napredovao do te mjere da ga je prošle godine htio dovesti Real Madrid. Riječ je o središnjem veznom nogometašu fantastične tehnike, driblinga, brzine i vizije za završni pas. U ovoj je sezoni zadržao razinu igre i poboljšao svoju učinkovitost, što potvrđuje pet golova u Serie A", piše Mundo Deportivo i dodaje da će Kovačić, kojem je saigrač Jesus iz Intera dao nadimak "hrvatski Iniesta", tek za mjesec dana proslaviti 21. rođendan.
 
Mundo Deportivo tvrdi da Barcelona prati i 21-godišnjeg argentinskog napadača Dybalu, 25-godišnjeg desnog beka Mattea Darmiana, 25-godišnjeg bosanskohercegovačkog veznjaka Miralema Pjanića i glavnog igrača Lazija 21-godišnjeg Felipea Andersona.

Nešto ranije, Sport.es je objavio kako je na listi želja katalonskog diva i Edin Džeko, pa nije isključeno kako bi dva sjajna reprezentativca BiH u skorijoj budućnosti mogli postati saigrači i u klubu.

Učitaj još novosti