07. 04. 2015 - 14:12
Priča o ljubavnom trouglu Icardi-Wanda-Maxi Lopez
907
Shares
Priča o ljubavnom trouglu Icardi-Wanda-Maxi Lopez

Zavela prijatelje

Priča o ljubavnom trouglu Icardi-Wanda-Maxi Lopez

goal.com
07. 04. 2015 - 14:12
0
Shares

Djed Icardijeve nove (i Maxi Lopezove bivše) supruge tvrdi da je ona kriva za sve i da djeca pate, a Icardi ima tetovirana imena sinova Maxija Lopeza

Ona, on i 'onaj drugi'. Tako nekako ide priča (sapunica!) o argentinskom modelu Wandi Nari (28), supruzi Interovog centarfora Maura Icardija (22) i bivšoj supruzi Torinova centarfora Maxija Lopeza (31). Argentinski ljubavni trokut nije nova tema u medijima, no sada se odlučio oglasiti i Andres Nara, otac fatalne Wande.

On tvrdi kako su prave žrtve cijele priče njegova tri unuka koji su rođeni dok je Wanda bila u braku s Maxijem Lopezom: Valentino (6), Gaston (4) i Benedicto (3).

"Ne vidim ni Wandu ni djecu, nemam nikakve povezanosti s njima," odmah se požalio njezin otac koji živi u Argentini .

"Ti su dječaci strašno izmanipulirani," dodaje Andres Nara koji nimalo ne krivi mladog Icardija za sve što se događa:

"On nije uključen u sve te probleme između Maxija i moje kćeri."

"Djeca su ta koja najviše pate u cijeloj priči," zaključuje Don Andres koji Maxija Lopeza smatra dobrim ocem, te ni njega ne krivi za cijelu priču.

Velika svađa Wande Nare i bivšeg supruga Maxija Lopeza traje već godinama, a manekenka je znala veoma žestoko optuživati napadača Torina .

"Ne pričamo o čovjeku koji ne prima plaću. Dođe po djecu u Ferrariju , ali im u međuvremenu ne plaća školovanje," govorila je svojedobno Argentinka.

S mladim Icardijem joj, pak, cvatu ruže. Par to stalno demonstrira na swojim twitter profilima te slikaju jedan selfie za drugim. Mnogi će reći da u tome i pretjeruju, no neki tvrde da se to forsira samo kako bi dodatno napakostila Maxiju Lopezu.

O tome slikovito svjedoči i sljedeće: iako su Icardi i Wanda nedavno dobili kćerkicu Francescu, vrlo je zanimljivo vidjeti kako Icardi na svojoj ruci ima istetovirana imena sve trojice sinova Maxija Lopeza!

Učitaj još novosti