25. 04. 2015 - 09:04
Van Gaal želi zadržati igrača, šanse za ostanak minimalne
907
Shares
Van Gaal želi zadržati igrača, šanse za ostanak minimalne

Sve su manje šanse

Van Gaal želi zadržati igrača, šanse za ostanak minimalne

K. D.
25. 04. 2015 - 09:04
0
Shares

Trener Crvenih đavola priznao je kako je Manchester United nemoćan u pokušajima da uvjeri Davida de Geu (24) da produži ugovor na Old Traffordu, iako mu je "ponuđeno mnogo novca da nastave suradnju."

De gea uporno odbija novi ugovor sa manchester Unitedom, a postojeći mu traje samo do juna 2016. Očekuje se konkretan potez Reala, koji je De Geu stavio na listu prioriteta i vidi ga kao zamjenu za Casillasa.

Telegraph navodi da je De Gei ponuđeno 200.000 funti sedmično da ostane na Old Traffordu.

"Sad treba puno vremena... Nažalost, ne odlučujem o tome ja nego igrač. Ja želim da ostane, ali hoće li, morate pitati njega. Ponudili smo mu velik novac..." rekao je Van Gaal.

Po jednim izvorima u cijeloj je priči važan i Falcao. Naime, dvojac ima istog menadžera, koji je vezao De Gein ostanak uz Manchester Unitedov otkup Falcaova ugovora. Iako bi ga Van Gaal radije vratio u Monaco.

A tu su i snažni privatni argumenti na strani Reala: De Geina djevojka, pjevačica Edurne Garcia Almagro, živi u Madridu.

Kako Real Casillasa vidi na golu još iduće sezone, De Gea bi mogao taman odraditi svoj ugovor do kraja i otići u ljeto 2016. kao slobodan igrač. Dakako, to se Unitedu ne sviđa i klub će ga htjeti prodati ovoga ljeta ukoliko Španac odbije potpisati novi ugovor.

Učitaj još novosti