25. 04. 2015 - 20:21
Šta bi Atletico bez Antoinea Griezmanna?
907
Shares
Šta bi Atletico bez Antoinea Griezmanna?

PRIMERA

Šta bi Atletico bez Antoinea Griezmanna?

25. 04. 2015 - 20:21
0
Shares

Atletico Madrid danas je ugostio slabašni Elche i rutinski slavio sa 3:0 u 33. kolu španske Primere.

Rojiblancosi su kontrolirali utakmicu, imali su loptu u svom posjedu, stvarali prilike, no bez konkretne završnice. U 38. minuti Raul Garcia je glavom pucao s nekih jedanaest metara, ali Elcheov golman Tyton ponovno je spreman i izbija tu loptu. U nastavku akcije Fernando Torres je 'naletio' na sjajan ubačaj Kokea u šesnaesterac i opalio. No bilo je to neprecizno, lopta odlazi visoko na tribine Vicente Calderona.Do kraja poluvremena pokušao je Torres glavom nakon ubačaja iz ugla, no bio je neprecizan, lopta je otišla pored gola.

Odmah na početku drugih 45 minuta Atletico je 'stisnuo' i presing se isplatio već u 55. minuti. S desne je strane ubacio Juanfran koji je ušao samo nekoliko minuta ranije, iz prve je pucao Raul Garcia, no njegov udarac Tyton brani. Na odbijenu je loptu naletio Griezmann i bez problema glavom zabio iz blizine. Atletico je od 55. minute poveo 1:0.

Domaćin je nastavio s napadima, a u 64. minuti Atletico povećava vodstvo. Isprva nije izgledalo kao izgledna akcija, no Raul Garcia se oslobodio na nekih dvadesetak metara iskosa s desne strane i opalio. Elcheov golman Tyton nije očekivao takav ambiciozan pokušaj, istina bio je malo i 'pokriven' svojim odbrambenim igračima i lopta ulazi u gol. Atletico je do 64. minute golom Raula Garcije poveo 2:0.

Konačnih 3-0 postavlja sjajni Griezmann, koji postiže svoj 22. gol u sezoni, a ovo mu je bila peta vezana utakmica u kojoj je zabio barem jedan gol.

 

Učitaj još novosti