22. 05. 2015 - 15:28
Svađa Rosea i Butlera izbacila Bullse iz playoffa?
907
Shares
Svađa Rosea i Butlera izbacila Bullse iz playoffa?

Američki mediji otkrili

Svađa Rosea i Butlera izbacila Bullse iz playoffa?

22. 05. 2015 - 15:28
0
Shares

Chicago Bullsi su završili još jednu razočaravajuću sezonu. 

Iako su nakon potpisivanja Pau Gasola i povratka Derricka Rosea smatrali da imaju sve potrebno za doći do finala NBA lige, u tom naumu nisu uspjeli. 

U drugoj rundi je prejak bio Cleveland LeBrona Jamesa unatoč tome što su mnogi Bullsima zbog toga što su konačno zdravi, a i zbog povrede Kevina Lovea, davali prednost u ovoj seriji. 

Kao posljedica ponovnog ispadanja u polufinalu Istoka, posao Toma Thibodeau je u opasnosti i čini se da će uprava Bikova nakon svih šaputanja i glasina, konačno prekinuti njihovu suradnju.

Na površinu su nakon poraza u šestoj utakmici isplivali i novi problemi u dinamici Rosea i Jimmyja Butlera. 

Tako je u prvom poluvremenu Rose par puta odmahnuo rukom na Butlerovo traženje lopte na postu, dok mu se u drugom poluvremenu potpuno podredio i uzeo samo četiri šuta u usporedbi s Butlerovih dvanaest. 

Mnogi izvori su to opisali kao pasivno-agresivnu reakciju Rosea koja je bila kulminacija tenzija koje se nakupljale već par sedmica zbog toga što je Butler postao primarna napadačka opcija.

Bullsima ovo sigurno stvara samo dodatne probleme, budući da je Butler zaštićeni slobodni igrač te bi njegov loš odnos s Roseom, koji je pod ugovorom još dvije sezone, zasigurno uticao na odluku koju uprava mora donijeti, a to je hoće li matchirati ponudu koju Butler dobije ili ne. 

Butler je ovosezonski dobitnik nagrade za igrača koji je najviše napredovao i neko će mu sigurno ponuditi maksimalni ugovor. 

Ako ga Bullsi odluče zadržati, njihov bi backcourt koštao visokih 36 milijuna dolara što bi ih učinilo najplaćenijim bekovskim parom lige. 

Žele li Bullsi potrošiti toliko novca na dva igrača koja neće moći igrati zajedno, ostaje nam za vidjeti.

Učitaj još novosti