27. 05. 2015 - 11:39
Navijači poručili Florentinu Perezu: Ova tri igrača moraš...
907
Shares
Navijači poručili Florentinu Perezu: Ova tri igrača moraš dovesti na ljeto!

FANOVI JASNI

Navijači poručili Florentinu Perezu: Ova tri igrača moraš dovesti na ljeto!

27. 05. 2015 - 11:39
0
Shares

Kao i prije početka svake sezone, uprava Reala najavila je nekoliko zvučnih imena koje bi željeli dovesti na Santiago Bernabeu, a Marca je objavila rezultate ankete među navijačima ''kraljevskog'' kluba koji su se odlučili za tri imena koje smatraju glavnim prioritetima.
 
Golman Manchester Uniteda David De Gea ubjedljivo je na vrhu želja navijača ''Los Blancosa''. Sjajni španski golman dobio je glasove čak 50,8 posto anketiranih.
 
Juventusova zvijezda i trenutno najtraženiji nogometaš na tržištu Paul Pogba drugi je na listi želja. Francuski veznjak dobio je 42,1 posto glasova.
 
Treće ime koje bi navijači Reala najviše voljeli vidjeti u svlačionici kluba sa Santiago Bernabeua je motor PSG-a Marco Verratti. Za talijanskog veznjaka u redovima francuskog prvaka glasalo je 30,5 posto navijača.

Transfer Davida De Gee svakako je pred realizacijom, međutim, Kraljeve koči cijena koju traži United - 40 miliona eura. Nije zanemarivo reći kako bi sljedećeg ljeta mogao doći kao slobodan igrač, s obzirom da mu traje posljednja godina ugovora...
 

Učitaj još novosti