07. 06. 2015 - 20:50
Protesti javnosti urodili plodom: Pogledajte šta je uradio...
907
Shares
Protesti javnosti urodili plodom: Pogledajte šta je uradio Ognjen Vranješ

PREKRIO SPORNU TETOVAŽU

Protesti javnosti urodili plodom: Pogledajte šta je uradio Ognjen Vranješ

07. 06. 2015 - 20:50
0
Shares

Ognjen Vranješ ima novu tetovažu. Reprezentativac BiH, koji je posljednjih dana dospio u žižu javnosti, jer je na njegovom bicepsu primjećena tetovaža granica RS-a, na okupljanje reprezentacije u Zenicu, stigao je s novom tattoo.

Umjesto iscrtanih granica, na Ognjenovom bicepsu sada stoji iscrtan sat, kojeg je Vranješ zapravo htio prvobitno istetovirati.

Posljednjih dana potrošeno je jako mnogo vremena i riječi po navijačkim forumima oko Ognjena Vranješa i njegove tetovaže, a reprezentativac BiH poručuje kako poštuje sve narode u BiH i kako nikoga nije želio uvrijediti.

nova-tetovaza-vranjes

Rođen je u Banjoj Luci, a već dugo nastupa za reprezentaciju Bosne i Hercegovine u kojoj je u posljednje vrijeme itekako bitan igrač. Od sutra će u kampu bh. selekcije biti s bratom Stojanom, koji je također pozvan u bh. selekciju, a mlađi Vranješ je nebrojeno puta do sada dokazao kako se srcem bori za BiH.

Njegovu tetovažu nije ni trebalo gledati kroz fudbalsku prizmu, jer da ne osjeća ovu zemlju u srcu, onda ne bi ni igrao za nju, piše Goal.

Tetovažu je prekrio iz poštovanja prema BiH i njenim državnim granicama, a rekao nam je i to kako nema namjeru davati izjave i dodatno pojašnjavati cijelu situaciju, u čemu ga je podržao i selektor nogometne reprezentacije BiH Mehmed Baždarević, ali i svi saigrači iz bh. selekcije.

"U ovom trenutku sam fokusiran samo na utakmicu protiv Izraela, koja nam je najbitnija u ovim kvalifikacijama. Ukoliko dobijem priliku za igru, pokazat ću koliko mi je bitan državni dres koji nosim", kazao je Vranješ.

Učitaj još novosti