16. 06. 2015 - 09:38
SRAMOTA REAL MADRIDA: Pokušali poniziti najvećeg suparnika, pa...
907
Shares
SRAMOTA REAL MADRIDA: Pokušali poniziti najvećeg suparnika, pa ispali smiješni

KRITIKE SA SVIH STRANA

SRAMOTA REAL MADRIDA: Pokušali poniziti najvećeg suparnika, pa ispali smiješni

Sportski.net
16. 06. 2015 - 09:38
0
Shares

Suparništvo između Real Madrida i Barcelone često je znalo prelaziti granice sporta, ali i dobrog ukusa. Netrpeljivost između dva najtrofejnija španjolska kluba oduvijek je bila velika, a posljednjih godina je narasla do neba.

Najnoviji primjer ‘rata’ između Reala i Barcelone dogodio se prošli tjedan. Nakon što su Katalonci osvojili Ligu prvaka, pobijedivši u finalu Juventus s 3:1, počele su stizati čestitke iz cijelog svijeta.

Kritike sa svih strana

U doba društvenih mreža postalo je uobičajeno da si klubovi čestitaju i tim putem, ali ljudima iz Reala zaduženima za objave na Twitteru, Facebooku, Instagramu i ostalim ‘čudima’ modernog doba to nije palo na pamet. Danima su se po španjolskim medijima vodile polemike jesu li Madriđani ispali nekorektni, ponajprije zato što je lani Barcelona putem društvenih mreža čestitala omraženom suparniku deseti naslov europskog prvaka.

Kad su vidjeli da je vrag odnio šalu i da ih kritiziraju sa svih strana, u Realu su odlučili reagirati. No, shvatili su da bi ispali smiješni kada bi pod pritiskom uputili čestitku na društvenim mrežama, pa su to odlučili napraviti na tradicionalan način – pismovnim putem.

Za čestitku – 23.98 eura

No, priča tek tu postaje bizarna. Naime, Real Madrid, klub koji je od početka ovog tisućljeća na pojačanja potrošio više od milijardu eura, nije htio platiti poštarinu, već su to, kako piše katalonski dnevnik Sport, morali napraviti u Barceloni nakon primitka pisma! Klub s Camp Noua je tako platio 23.98 eura kako bi primio čestitku od Reala!

Madriđani su očito htjeli poručiti vječnim rivalima: ako želite našu čestitku, onda i platite. No, veliki je klub na taj način ispao jako malen. Za razliku od Barcelone koja je uredno platila poštarinu i nakon toga ljubazno zahvalila Realu na čestitki.

Učitaj još novosti