23. 06. 2015 - 19:44
Roma pronašla način da Džeku dovede na Olimpico
907
Shares
Roma pronašla način da Džeku dovede na Olimpico

Destro seli u Monte Karlo

Roma pronašla način da Džeku dovede na Olimpico

23. 06. 2015 - 19:44
0
Shares

Francuski prvoligaš Monaco mogao bi da donese Romi zaradu koja joj je neophodna kako bi se krenulo u "napad" na Edina Džeka.

Francuski prvoligaš Monaco zaradio je od prodaje Geoffreyja Kondogbije čime su stvoreni preduslovi da se krene u kupovinu. Prva meta trebalo bi da bude napadač Rome.

Kako bi ispoštovali pravila vezana za finansijski fer-prej u Monacu su donekle bili prinuđeni da prodaju Geoffreyja Kondogbiju jer će nakon tog transfera imati pokriće za dovođenje igrača.

Italijanski mediji prenose da su "Kneževi" spremni da angažuju napadača Rome koji se nakon neuspješne polusezone u Milanu vratio na "Olimpico". 

Jasno vam je, u pitanju je Mattia Destro, momak za koga Milan nije bio spreman da plati otkupnu klauzulu u iznosu od 18 miliona eura.

Nekoliko uglednih medija iz Italije u utorak je prenijelo vijest da je Monaco "zagrizao" za Mattiju Destra i da će "Kneževi" za njega platiti čitavih 15 miliona eura!

Agent italijanskog fudbalera Claudio Vigioreli spreman je da se sastane sa direktorima dva kluba kako bi precizirali detalje transfera.

Ukoliko dvije strane pronađu zajednički jezik Mattia Destro mogao bi da prekine svoj odmor i da se sa Mikonosa zaputi u Monte Carlo kako bi obavio medicinske preglede i potpisao ugovor sa Monacom.

Roma bi prodajom Matije Destra Monacu i Gervinha All Jazeeri napravila podlogu za transfer Edina Džeka, a "Olimpico" bi nakon svega šest mjeseci trebalo da napusti i Seidu Doumbija.

Učitaj još novosti