24. 06. 2015 - 15:51
Drogba odbio povratak kući, želi pravi projekat i osvajanje...
907
Shares
Drogba odbio povratak kući, želi pravi projekat i osvajanje trofeja

NIŠTA OD MARSEILLEA

Drogba odbio povratak kući, želi pravi projekat i osvajanje trofeja

24. 06. 2015 - 15:51
0
Shares

Didier Drogba izjavio je da se neće vratiti u Olympique iz Marseillea, pošto ne očekuje da će se taj klub u predstojećoj sezoni boriti za trofeje.

Drogbi je na kraju sezone istekao ugovor sa Chelseajem i napustio je Stamford Bridge, poslije osvajanje Premijer lige i Liga kupa.

Francuski mediji prenijeli su da bi se 37-godišnji napadač mogao vratiti u Olympique, za koji je igrao od 2003. do 2004. godine i tamo završiti karijeru, ali Drogba je to odbacio.

"Ne radi se o novcu. Volim kada klub ima projekat, a Marseille, koga dobro poznajem, nema projekat", rekao je Drogba za ESPN.

"Prodali su najbolje igrače i to kada su im istekli ugovori, a tu mislim na Gignaca i Ayewa. I izgubiće još nekog. Ne želim da idem u Marseille da samo igram. Ako odem u neki klub, idem da bih pobijeđivao, a želim da pobjeđujem. To pitanje se pojavljuje u posljednjih 10 godina", dodao je on. 

Drogba je naveo da je u više navrata mogao da se vrati u Marseille, ali da trenutak nije bio dobar. 

"Svaki put se pominje moje ime kada dođe vrijeme prodaje sezonskih ulaznica. Ne želim da me ljudi koriste u finansijske svrhe", rekao je Drogba.

Učitaj još novosti