29. 06. 2015 - 11:05
James napustio Cavalierse!
907
Shares
James napustio Cavalierse!

Slobodan igrač

James napustio Cavalierse!

29. 06. 2015 - 11:05
0
Shares

Nakon fijaska u finalu NBA lige u kojem su poraženi od Golden State Warriorsa, GM Cavaliersa David Griffin i njegov tim saradnika suočava se sa novim golemim problemom.

Naime, kako prenose izvori ESPN-a, ali kako saznaje i Yahoo Sports, superstar Clevelanda, LeBron James, odlučio je da iskoristi pravo iz ugovore, i putem aktiviranja takozvane "igračke opcije" ranije prekine saradnju sa klubom.

LeBron James je na svojoj grbači praktično sam odvukao Cavse u finale, ali je četa Davida Blata, koja je ruku na srce bila i desetkovana povredama budući da je samo LBJ ostao iz startne petorke u timu, nije imala snage da se suprostavi Golden Stateu.

Uprkos činjenici da je ranije raskinu ugovor, David Griffin i ekipa iz uprave Cavsa ostala je optimistična oko povratka Jamesa u ovaj klub.

LeBron je tokom prošlog finala play-offa bilježio impresivne brojke od 34,2 poena uz 14,4 skokova i 9,2 asistencije. LeBron James je sada postao slobodan igrač i moći će sam da izabere naredni tim bez ograničenja i limita.

Učitaj još novosti