01. 07. 2015 - 13:13
Bajić: "I na Koševu igramo za gol više"
907
Shares
Bajić:

Zabio dva pogotka

Bajić: "I na Koševu igramo za gol više"

01. 07. 2015 - 13:13
0
Shares

Željo je protiv Balzana, već u 13. minuti utakmice imao 2:0, nakon što je Riad Bajić najprije pogodio sa bijele tačke, a onda i sa vrha šesnaesterca, pa je tim sa Grbavice imao priliku do kraja odigrati bez nekog većeg pritiska. Međutim, iako su gotovo sigurni u 2. pretkolu, u Želji tvrde kako se neće opustiti ni u revanšu!

"Moramo dati gol i na Koševu i to što prije, kako bismo imali mirnoću u igri", kaže najbolji strijelac Premijer lige BiH iz prošle sezone Riad Bajić.

"Došli smo po pobjedu i to ostvarili, sada će biti mnogo lakše, ali daleko od toga da ćemo se opustiti. I na Koševu ćemo igrati napadački i za gol više", riječi su Bajića, koji je imao samo četiri dana pauze između dvije sezone i to zbog obaveza prema mladoj selekciji BiH.

"U ranoj fazi meča smo postigli vodeći pogodak i to nam je odmah olakšalo stvari. Uz to, njima su nedostajala dva bitna igrača, tako da ćemo u revanš ući maksimalno ozbiljno", kazao nam je napadač plavog tima, koji u 2. pretkolu Evropske lige očekuje Ferencvaroš, prenosi Goal.com 

Učitaj još novosti