04. 07. 2015 - 21:49
PSG zainteresovan za golmana Crvene zvezde
907
Shares
PSG zainteresovan za golmana Crvene zvezde

Ima samo jednog konkurenta

PSG zainteresovan za golmana Crvene zvezde

04. 07. 2015 - 21:49
0
Shares

PSG je već neko vrijeme zainteresovan za golmana Crvene zvezde Predraga Rajkovića, čak postoji i usmena ponuda od tri miliona eura prenose Novosti.

Međutim, francuski "Maxifoot" tvrdi da se Parižani još nisu odlučili hoće li kao alternativu standardnoj "jedinici" Sirigu, dovesti najboljeg golmana Mundijalita na Novom zelandu ili Kevina Trapa (24), čuvara mreže Eintrachta  iz Frankfurta, bivšeg mladog reprezentativca Nemačke.

Prema nekim informacijama, Trap je prihvatio ponuđene uslove, ali PSG i Eintracht nisu postigli dogovor oko obeštećenja od devet miliona eura.
"Mi trenutno na stolu u Ljutice Bogdana nemamo pismenu ponudu za Rajkovića - tvrdi sportski direktor Zvezde Blažo Raosavljević."

"Međutim, za našeg golmana postoje ozbiljna interesovanja nekoliko renomiranih klubova. Neću da licitiram sa imenima klubova, ni sa visinom sume za obeštećenje."

Ukoliko PSG odluči da kupi Rajkovića, gotovo je izvjesno da će suma i od tri miliona evra biti dovoljno dobra da popuni praznu kasu crveno-bijelih, ali o tome odlučuje UO kluba. Damir Kahriman bi u slučaju odlaska Rajkovića ostao na "Marakani".

"Vjerujem da hoće, ali prvo da vidimo hoće li Rajković uopšte otići - smatra Raosavljević.

"U ovom trenutku smo ipak okupirani revanšom sa Kairatom.", dodao je.
Na kraju, postoji i mogućnost da se put Francuske upute i Rajković i Kahriman. Crveno-bijeli imaju soluciju i za tu situaciju, jer su slobodni Bojan Šaranov i bivši golman kluba Saša Stamenković.

Učitaj još novosti