06. 09. 2015 - 10:19
Trijumf Hrvatske reprezentacije zasjenila teška povreda Bojana...
907
Shares
Trijumf Hrvatske reprezentacije zasjenila teška povreda Bojana Bogdanovića

Zadobio potres mozga

Trijumf Hrvatske reprezentacije zasjenila teška povreda Bojana Bogdanovića

K. D.
06. 09. 2015 - 10:19
0
Shares

Hrvatska je na otvaranju Eurobasketa pobijedila Sloveniju 80:73, ali trijumf Perasovićeve ekipe zasjenila je teška povreda Bojana Bogdanovića, koji je sredinom treće četvrtine nakon jednog prodora nezgodno pao i glavom udario u parket.

Na snimci se vidjela sva silina udarca u sudaru s Nebojšom Joksimovićem koji je pokušao blokirati njegovo zakucavanje. Nakon susreta ljekari reprezentacije rekli su da je Bojan izgubljen, dezorijentiran te se strahuje da je u pitanju lakši potres mozga.

Iznesen je do hrvatske klupe, gdje se još neko vrijeme zadržao, a potom je u pratnji lijekara napustio, javlja N1. Odmah je odveden na pretrage u bolnicu sa sumnjom na potres mozga i pitanje je hoće li ga Velimir Perasović imati na raspolaganju u nedjeljnoj utakmici protiv Grčke.

"Čulo se da je teško pao i jako udario. Ljekari su preporučili da ne ulazi u igru. Nisu bezveze to rekli, ali znat ćemo realno stanje tek kad dobijemo nalaze pretrage. No, nakon toga me još pet puta tražio da uđe u igru. Znate kakav je Bojan, koliko je tvrdoglav i pozitivan lik, koji bi dao sve da uđe u igru. No, ne postoji taj rezultat koji bi dopustio da se nečije zdravlje ugrozi", rekao je hrvatski selektor Velimir Perasović.

Učitaj još novosti