30. 09. 2015 - 12:50
Mediji u Srbiji rigorozni i ne praštaju: Brasnilav Ivanović je...
907
Shares
Mediji u Srbiji rigorozni i ne praštaju: Brasnilav Ivanović je ČUNJ

SLABA FORMA BANETA

Mediji u Srbiji rigorozni i ne praštaju: Brasnilav Ivanović je ČUNJ

Sportske.net
30. 09. 2015 - 12:50
0
Shares

Problemi za londonski tim su se nastavili i u Ligi šampiona u Portugalu, gde je Murinjo poražen od svog bivšeg kluba Porta.

Fudbaleri Čelsija su pružili još jednu razočaravajuću partiju, a najviše kritika i negativnih komentara dobio je naš kapiten i kapiten čelsija na sinoćnoj utakmici Branislav Ivanović.

"Čovek koji je jak kao stena se pretvorio u žele, nije ni senka fudbalera koji je bio prošle godine i sezonama unazad kada je bio neprelazan u Čelsijevoj odbrani.", opisuju engleski mediji igru našeg fudbalera.

Englezi se pitaju i kako to da Teri biva izbačen iz tima, kada je jasno da je Ivanović, kapiten, u znatno slabijoj formi od Engleza.

Posebno se Ivanović kritikuje zbog načina na koji je olako puštao Braimija, koji je pored Srbina prolazio kao pored 'čunja' sa kojim se Bane i poredi.

Banetova statistika sa sinoćne utakmice je posebno zabrinjavajuća. Naime, srpski defanzivac je imao deset pogrešno upućenih dodavanja, 10 pokušaja da prekine naopad rivala i samo jedan uspešan. Nijedan vazdušni duel nije dobio, nijedan uspešan centaršut nije izveo.

Kako biste slikovito uvideli koliko je imao problema sa centaršutevima, pogledajte priložene video snimke:

 

Učitaj još novosti