09. 10. 2015 - 08:56
Poraz Argentine na startu, Aguero u suzama napustio teren,...
907
Shares
Poraz Argentine na startu, Aguero u suzama napustio teren, slijedi duga pauza?

NAPADAČ ARGENTINE

Poraz Argentine na startu, Aguero u suzama napustio teren, slijedi duga pauza?

09. 10. 2015 - 08:56
0
Shares

I baš poput Brazila bez Neymara, tako je i Argentina bez Messija na otvaranju kvalifikacija za SP bila jalova, ranjiva, i upisala je još veći kiks (jer danas izgubiti u Čileu nije neki posrtaj...). Gauči su kod kuće, u Buenos Airesu, poraženi od Ekvadora s 2:0.

I dok u Ekvadoru slave prvu pobjedu u Argentini u povijesti, Gauče je možda i više zabrinula povreda Sergija Agüera, koji je morao izaći u 20. minuti. I iako ga je zamijenio Carlos Tevez, bez Messija i Agüera bili su nemoćni naprijed, a itekako su ranjivi otraga...

Ekvador je zaprijetio u 10. minuti preko Antonija Valencije i Jeffersona Montera, a Angel Correa je u 17. minuti obranio pokušaj Domingueza, potom i jedva šansu Agüera iz blizine nakon Di Marijina proigravanja.

Dvije minute kasnije Agüero se primio za lijevu zadnju ložu nakon jednog trka i zatražio je zamjenu.

Ekvador je promašio još dvije dobre šanse (Bolanos i Noboa naon što se Biglia poskliznuo) prije prvog gola. Erazo je pogodio u 81., a u istoj minuti Valencia se sjurio u šesnaesterac i asistirao Caicedu za 0:2!

aguero1aguero2aguero3

Za to je vrijeme Sergio Agüero bio u suzama u svlačionici...

"Da, plakao je. A baš je igrao dobro...", rekao je Nicolas Otamendi, dok je selektor Gerardo Martinonaglasio da ozljeda nema veze s onom koju je Sergio vukao prije dolaska u reprezentaciju.

"Iz kluba je došao s bolnim udarcem, ali to smo sanirali, to nije nastavak te ozljede. Dobro se kretao po terenu, ali nažalost osjetio je bol i izgubili smo ga."

Tako se napadač Manchester Cityja pridružio dugoj listi povrijeđenih igrača Argentine, na kojoj su Lionel Messi, Ever Banega, Enzo Perez i Marcos Rojo.

Kolumbija je kod kuće golovima Gutierreza i Cardone pobijedila Peru s 2:0, a Gonzalez je golom u 85. minuti donio Paragvaju pobjedu 1:0 u Venezueli, piše Goal.com 

Učitaj još novosti