15. 10. 2015 - 19:51
Vrabac: Igrat ću bolje!
907
Shares
Vrabac: Igrat ću bolje!

KOŠARKAŠ REPREZENTACIJE BIH

Vrabac: Igrat ću bolje!

15. 10. 2015 - 19:51
0
Shares


Adin Vrabac je od prvog minuta od kada je došao u Partizan pokazao da zna da igra košarku, da se ne plaši da preuzme odgovornost, ali je također evidentno da  ovaj krilni košarkaš neuspjeva da uđe u formu. Protiv Sutjeske nije postigao nijedan poen. Za Mozzartsport je rekao da ima problem da uđe u pravi ritam, ali da će ga vremenom prevazići.

“Dobro smo se spremili za ovu utakmicu, imali smo dobar skauting. Najbitnije je što smo igrali jaku odbranu tokom cijelog meča, imali smo energiju. Držali smo kontinuitet u ritmu igranja. Nismo puno držali loptu, ona je brzo išla od igrača do igrača. Imam malih problema da uđem u ritam, ali verujem u sebe i mislim da ću igrati mnogo bolje kako vreme bude proticalo”, rekao je Vrabac.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine je istakao da mu prija atmosfera u Pioniru.

“Ovdje je mnogo lijepo igrati, ja sam stvarno srećan što igram pred ovim navijačima! Mislim da je to želja svakog igrača. Daju nam veliku podršku, oni nas vode do pobjeda. Dižu nam adrenalin i daju potrebnu energiju da budemo bolji”, dodao je Vrabac, piše mozzartsport.com.

Da li će uspjeti ostaje da se vidi.

Učitaj još novosti