18. 11. 2015 - 12:56
Iz Dinamovih prostorija izjurio lik sa maskom
907
Shares
Iz Dinamovih prostorija izjurio lik sa maskom

MASKA IZ VILMA 'VRISAK'

Iz Dinamovih prostorija izjurio lik sa maskom

18. 11. 2015 - 12:56
0
Shares

U ranim jutarnjim satima uhićeni su Zdravko Mamić, njegov sin Mario, poduzetnici Sandro Stipančić i Igor Krota, te nešto kasnije i Damir Vrbanović.

Meta istrage su sumnjivi transferi nogometaša iz Dinama koji su obavljeni preko nekadašnje agencije Mamić sport agency (MSA), koju je vodio Mamićev sin Mario. Navodna šteta je 78 miliona kuna.

U PNUSKOK-u nisu dugo čekali i odmah su upali u kuće osumnjičenih, u sportsku agenciju koju je držao Mamić, te u prostorije Dinama. U klubu su potvrdili kako su u ranim jutarnjim satima u prostorije klub ušli djelatnici PNUSKOK-a. O svim daljnjim informacijama i klupskim odlukama Dinamo će obavijestiti javnost putem službene stranice kluba.

Pripadnici policije napravili su obruč oko prostorija kluba i nikome ne daju da ulazi unutra. Čak su se i neki mladi Dinamovi nogometaši morali vratili natrag. Djelatnici PNUSKOK-a su na stadion doveli i Marija Mamića koji je nekoliko puta izlazi i ulazio u kancelarije hrvatskog prvaka.

Nešto iza 12 sati u Dinamo je stigao i odvjetnik Čedo Prodanović. Bio je vidno nervozan, a na klupski parking uletio je tako brzo da se škripanje kočnica čulo i u Zoološkom vrtu. Međutim, pravi spektakl se dogodio nekoliko trenutaka poslije. Naime, iz kluba je u pratnji PNUSKOK-a izašao čovjek s maskom ubojice iz filma 'Vrisak'. Začuđeni novinari pitali su se tko je taj čovjek, ali pravi odgovor nisu dobili.

- Onaj kojeg tražite već je otišao - zagonetno je rekao šef osiguranja Krešimir Antolić, a čovjek s maskom sjeo je u Audi i otišao u nepoznatom smjeru, piše jutarnji.hr.

Učitaj još novosti