28. 11. 2015 - 11:00
Kramarić: Da me Bilić pozove odmah bi došao
907
Shares
Kramarić: Da me Bilić pozove odmah bi došao

HRVATSKI NAPADAČ

Kramarić: Da me Bilić pozove odmah bi došao

Dražen Antolić (sportske.jutarnji.hr)
28. 11. 2015 - 11:00
0
Shares

Danas Leicester igra 14. kolo Premier lige s Manchester Unitedom. Andrej Kramarić, napadač sjajne tehnike i vrsni strijelac, ima 12 minuta iz utakmice s Arsenalom 26. rujna. I to je to. Niti sekunde više. Za igrača koji je najskuplje pojačanje kluba u povijesti i aktualni reprezentativac Hrvatske mizerno. U pitanju mu je Euro, jer Ante Čačić neće ga voditi u Francusku ne popravi li brojke. Posljednji gol zabio je 25. kolovoza u Liga kupu protiv Buryja. U tom natjecanju nastupio je u tri susreta, a kako nema minutažu, prije nekoliko dana, 23. studenoga, zaigrao je za U-21 momčad s Readingom u Ligi mladih. Kramarić ne diže galamu, ali ima se zbog čega brinuti, i on i hrvatska reprezentacija, jer ovog časa nema na pravi način na dispoziciji igrača koji je prije samo godinu dana bio hit.

Zato smo intervju započeli pitanjem: Ima li ste status zvijezde, a sada vas se bitno manje spominje, kako se s time nosite?

- Pa kako bih se nosio? Ne bih govorio jesam li zvijezda ili nisam zvijezda, nego ću ovako odgovoriti: ovdje sam u Leicesteru, a jedina razlika u odnosu na Manchester United je u imenu kluba, budući da smo prvi u ligi, a pritom mogu reći da je to zasluženo. Iako sada imamo, u sljedećih pet-šest kola, utakmice baš s pravim protivnicima pa će se pokazati točna vrijednost naše momčadi. No, ja sam dio ekipe koja je vodeća u Premiershipu, a kad je tako moraš biti ponosan na to. Naravno da bih volio u svemu tome više igrati.

Koliko vjerujete da će se to popraviti? Da će vas, za početak, barem uvoditi s klupe, ako već niste u startnih 11.

"Teško je sada reći. Ekipa ima čudesne rezultate i vjerojatno ni jedan trener u takvoj situaciji ne bi mijenjao sastav. Sigurno ću trebati čekati priliku i onda uskočiti. Neću odustajati, trudit ću se, pokušati nametnuti, znam da je preda mnom zahtjevan posao, dečki su stvarno odigrali fenomenalnih 13 utakmica. Koliko god ispada da sam nesretan što ne igram, ujedno sam i sretan što sam dio ekipe koja je ovog časa najbolja u Engleskoj."

Imate li ideje kamo biste mogli?

"Ne. Ima pojedinih zainteresiranih, ali nema potrebe o tome pričati, zasad je to samo na nekim razgovorima."

Španjolska Primera bi bila idealna za vas, otišli ste u krivom pravcu.

"Vidjet ćemo, imam tek 24 godine, ispred mene stoji još barem deset godina karijere, ako Bog da i više, koliko trenutačno imam u glavi. Normalno, ovisi kako će stvari ići:"

Kad bi vas sad Bilić pozvao da dođete u West Ham, što biste mu odgovorili?

- Normalno da bih došao.

Učitaj još novosti