30. 11. 2015 - 13:25
Fury odgovorio Hayeu: "Ti si prevarant i nikada nećeš dobiti...
907
Shares
Fury odgovorio Hayeu:

ŽESTOK ODGOVOR

Fury odgovorio Hayeu: "Ti si prevarant i nikada nećeš dobiti šansu!"

30. 11. 2015 - 13:25
0
Shares

Novi svjetski šampion u teškoj kategoriji britanski bokser Tyson Fury rekao je danas da neće boksovati protiv "prevaranta" Davida Hayea, koji je do sada u dva navrata odustao od njihovih mečeva. 

Fury je u subotu uvečer u Dusseldorfu jednoglasnom odlukom sudija na poene pobijedio Ukrajinca Vladimira Klička i preuzeo titule svjetskog šampiona u teškoj kategoriji u WBA, IBF i WBO verzijama. 

Haye je prošle nedjelje saopštio da će se vratiti boksu i da će u januaru boksovati protiv Marka de Morija. 

Fury je rekao da neće boksovati protiv sunarodnjaka Hayea, ali je izrazio želju za revanšom sa Kličkom. 

"Haye nikada neće dobiti šansu poslije svega što mi je uradio. Nikada mu neću pružiti priliku. Ako postane obavezni izazivač za WBA pojas, eto mu titula u WBA. Pustite ga da boksuje sa Fredom Kremenkom ili bilo kim i da ništa ne zaradi. Za šta god se takmiči, ja ću odmarati, neka se bori sa narednim izazivačem. Ja mu neću davati isplate", rekao je Fury.

Fury je dodao da ga ne zanima koliko bi novca mogao zaraditi iz duela sa Hayeom.

"Nije me briga ni ako kaže da mogu zaraditi 10 miliona funti, ne radi se o novcu. Naredna borba sa Vladimirom Kličkom će biti za mnogo više novca. Haye neće dobiti priliku od nas, on je varalica i prevarant. Želim da budem veliki šampion. Ono što mogu da kažem o revanšu (sa Kličkom) je da će biti eksplozivan", rekao je Fury.

Učitaj još novosti