11. 01. 2016 - 23:47
Đoković: Niko nije nepobjediv, pa ni ja
907
Shares
Đoković: Niko nije nepobjediv, pa ni ja

ĐOKOVIĆ SKROMAN

Đoković: Niko nije nepobjediv, pa ni ja

11. 01. 2016 - 23:47
0
Shares

Đoković je igrao u 16 uzastopnih ATP finala i osvojio 12 titula, a najbolji teniser svijeta smatra i dalje da nije nepobjediv, iako mnogi misle tako.

"Ne, ne osjećam se nepobjedivim. Niko nije nepobjediv. Ali, igram tenis života i pokušaću da njegujem i uživam u tim trenucima na terenu. Kao što sam i na ceremoniji rekao, pokušaću da iskoristim ovo samopouzdanje na svakom turniru na kojem igram. Znam da ne može da traje zauvijek, ali ne razmišljam previše unaprijed. Ne pokušavam da iram predviđanja da li mogu da napravim još jednu seriju ili da li ću ponovo imati sezonu života. Trudim se da ne razmišljam predaleko unaprijed, jer me to mentalno ometa. Mislim da je za svakoga, ne samo za sportsitu, veliki zadatak da bude u sadašnjem trenutku. Ja se trudim da radim na tome i ostanem posvećen i radim stvari koje poštujem i koje sam radio sa mojim timom već nekoliko godina. Nadam se da ću nastaviti ovako", rekao je najbolji teniser svijeta.

Nole je otkrio i kakvo je stanje njegove desne ruke, sa kojom je imao određenih problema tokom turnira u Dohi.

"Mislim da nije niša ozbiljno. Kao što sam rekao, ne vidim o kao ozbiljan problem pred Australian Open. Pojavi se s vremena na vrijeme, ali nije ništa ozbiljno, tako da nisam zabrinut", rekao je srbijanski teniser.

Učitaj još novosti