06. 02. 2016 - 22:26
Džeko: Dan kada su me navijači Rome dočekali ću pamtiti zauvijek
907
Shares
Džeko: Dan kada su me navijači Rome dočekali ću pamtiti zauvijek

DŽEKO O SVEMU POMALO

Džeko: Dan kada su me navijači Rome dočekali ću pamtiti zauvijek

06. 02. 2016 - 22:26
0
Shares

Edin Džeko je danas odgovarao na pitanja navijača, te govorio o ekipi, svojim ambicijama...

"Obično nikad ne razmišljam puno o tome, ali zabijanje golova je moj posao, iako mi je puno važnija ekipa, da pobjeđuje i osvaja trofeje", odgovorio je Džeko na jedno od postavljenih pitanja.

"Pratio sam Romu od kako je Pjanić došao, a svakako sam znao i od prije da je klub ugledan. Miralem mi je rekao da ova ekipa ima sve potrebno za pobjede."

Iako mu baš trenutno ne ide, Džeko kaže da je atmosfera u ekipi zaista dobra.

"Atmosfera u ekipi je zaista dobra, na visokoj razini. Ova je svlačionica drugačija, toplija nego one gdje sam ranije igrao."

Na pitanje koja mu formacija i sistem igre odgovara, Edin kaže:

"Do sad sam u karijeri najviše igrao s dvojicom napadača, dokle uz još nekog naprije, ali znali smo u Cityju i u Romi igrati i s jednim napadačem. Da mogu birati, to bi bio sistem s dvojicom napadača", poručio je reprezentativac BiH.

Na pitanje šta mu se najviše svidjelo u Romi i šta će mu zauvijek ostati u Romi on je rekao:

"Dobrodošlica navijača je nešto što ti se događa jednom u životu, i taj ću dan pamtiti cijeli život. Volio bih takvu atmosferu ubrzo iskusiti i na stadionu. Znam da nisam vidio najbolje od Rominih navijača zbog cijele situacije, ali to ne pomaže ni nama ni njima. Oni žele da pobjeđujemo, ali svo zajedno možemo biti ozbiljniji. Nadam se da će se to riješiti."

Učitaj još novosti