18. 02. 2016 - 18:28
Ronaldo: Lewa, Suarez i Benzema trenutno najbolji napadači
907
Shares
Ronaldo: Lewa, Suarez i Benzema trenutno najbolji napadači

LEGENDARNI BRAZILAC TVRDI

Ronaldo: Lewa, Suarez i Benzema trenutno najbolji napadači

18. 02. 2016 - 18:28
0
Shares

Legendarni Brazilac Ronaldo u zanimljivom intervjuu govorio je o aktuelnim dešavaljima u italijanskoj Seriji A, kao i svjetskom fudbalu.

Proslavljeni brazilski napadač je po mnogima najbolji napadač u historiji fudbala, a on smatra da je nakon dobrog starta, ekipa Roberta Mancinija zapala u krizu, ipak vjeruje u povratak na pravi kolosijek u narednom periodu.

"Vjerujem u povratak Intera i nadam se da će voditi bitku sa Juventusom za primat u italijanskom fudbalu", rekao je Ronaldo. 

Upitan da li mu je najgora uspomena u karijeri gubitak trke sa Juventusom za Scudetto u posljednjem kolu, 2002. godine, Ronaldo se prisjetio jednog meča koji će mu vječno ostati u najgorem pamćenju.

"Ništa me nije pogodilo kao 12. juli 1998. godine u Parizu, kada smo poraženi od Francuske u finalu Mundijala, ali je dobra stvar kada smo 4 godine kasnije osvajanjem trofeja SP-a nadoknadili neuspjeh u Francuskoj", rekao je Ronaldo.

Legendarni Ronaldo je u bogatoj karijeri nosio dresove nekoliko velikih klubova, pa mu je teško da izdvoji najbolje igrače sa  kojima je igrao u istom timu.

"Mnogo je dobrih igrača, ipak ću izdvojiti Nestu, Zanettija, Figa, Raula, Roberta Carlosa, Baggija i Stoičkova", rekao je Ronaldo, te izdvojio tri najbolja napadača koji trenutno igraju u Evropi.

"Najbolji napadači trenutno su Robert Lewandowski, Luis Suarez i Karim Benzema. Nikoga ne mogu da izdvojim od njih trojice, jer su podjednako kvalitetni", zaključio je Ronaldo.

Učitaj još novosti