14. 05. 2016 - 09:20
Barca ga se riješila nakon samo sedam sati, a on joj danas...
907
Shares
Barca ga se riješila nakon samo sedam sati, a on joj danas može oteti titulu prvaka

SERGI GUARDIOLA

Barca ga se riješila nakon samo sedam sati, a on joj danas može oteti titulu prvaka

Index.hr
14. 05. 2016 - 09:20
0
Shares

Sjećate li se Sergija Guardiole? 24-godišnji je nogometaš krajem prosinca potpisao za Barcelonu (bio bi za početak priključen B momčadi), u tim trenucima je bio valjda na sedmom nebu jer je dobio priliku zaigrati uz Messija, Suareza i Neymara, a onda, samo sedam sati kasnije šok.
 
Naime, Guardiola se na Twitteru malo zaigrao i raspisao u tome kako je Katalonija kurva i kako postoji samo Real. Uprava Barce odmah je saznala za nepodopštinu svog novog igrača i u trenutku mu je raskinula ugovor.

sergi323242-1451391783-80-80-34-204

Guardiola, koji nije u srodstvu s poznatim trenerom Pepom, prihvatio je odluku.
 
"Shvaćam odluku Barcelone, i ja bih učinio isto", rekao je Guardiola i tvrdio je da on nije pisao te poruke:
 
"Znam da sam pogriješio jer su poruke napisane na mom profilu, ispričavam se Barceloni i Kataloniji. sve je to bio veliki nesporazum, šala mog prijatelja, a ja nisam ni znao da ti tweetovi postoje. Da sam ih ja u toj zafrkanciji napisao, sigurno bih ih kasnije izbrisao, pa nisam glup. Ali nisam ni znao za njih!"

Danas je Guardiola igrač Granade, a od 17 sati Barcelona baš protiv te momčadi u posljednjem kolu Primere traži pobjedu kako bi obranila naslov prvaka Španjolske.
 
Guardiola u Granadi nije standardan igrač, no kako ta momčad u posljednje vrijeme ima velikih problema s ozljedama izgledno je da će nesuđeni Barcin igrač dobiti priliku da se osveti, što će mu sigurno biti dodatni motiv.
 
Od 17 sati Barca gostuje kod Granade, a Real u La Coruni protiv Deportiva. U slučaju pobjede jednih i drugih prvak je Barca zbog boda više u odnosu na Kraljeve, no ako Barca nekim slučajem kiksa protiv momčadi koja je prošlog vikenda osigurala opstanak, a Real dobije, prvaci su Modrić i društvo.

Učitaj još novosti