20. 05. 2016 - 14:40
Marinko Čavara otvorio teniski turnir "Sarajevski kiseljak...
907
Shares
Marinko Čavara otvorio teniski turnir

TENISKI TURNIR

Marinko Čavara otvorio teniski turnir "Sarajevski kiseljak Open 2016"

20. 05. 2016 - 14:40
0
Shares

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara otvorio je u petak teniski turnir "Sarajevski kiseljak open 2016", koji se održava na terenima Tenis kluba "Eliptic" na Gromiljaku, općina Kiseljak.

Otvarajući turnir kao pokrovitelj, predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara poželio je svim natjecateljima puno uspjeha na turniru i ugodan boravak u Kiseljaku te je čestitao direktoru turnira Robertu Biletiću na uspješnoj organizaciji sportske manifestacije koja promovira zdrav život, bavljenje sportom i uključenost mladih u sportske aktivnosti, priopćeno je iz Ureda predsjednika Federacije BIH.

"Posebno me raduje to što se ovakvi turniri, koji se vrednuju na međunarodnim ljestvicama, održavaju u BiH. Mladi igrači, kao Damir Džumhur, koji su naši predstavnici u svijetu, igrali su na ovim turnirima. Organizacijom i potporom ovakvih sportskih događaja stvaramo uvjete u kojima se naši sportaši mogu razvijati", istaknuo je Čavara, javlja Fena.

Teniski turnir "Sarajevski kiseljak open 2016" spada u kategoriju najjačih teniskih turnira koji se održavaju u BiH, i to po pravilima i pod okriljem Međunarodne teniske asocijacije ITF.

Na ovogodišnjem turniru, koji se održava u organizaciji tenis kluba "Eliptic", natjecat će se oko 80 tenisera, a službeno natjecanje će trajati od 21. do 29. maja.

Učitaj još novosti