26. 05. 2016 - 17:36
U Bihaću šesta po redu manifestacija "Mini šampioni"
907
Shares
U Bihaću šesta po redu manifestacija

NAREDNU SUBOTU

U Bihaću šesta po redu manifestacija "Mini šampioni"

26. 05. 2016 - 17:36
0
Shares

U subotu, 28. maja 2016. godine na Glavnom gradskom trgu u Bihaću održaće se šesta po redu manifestacija "Mini šampioni", najavljeno je danas na press konferenciji koja se održala u Gradskoj upravi Grada Bihaća.

Vildana Delalić Elezović u ime organizacije Open Fun Football Schools koja je i organizator ovog događaja, kazala je da očekuju više od 400 djece iz različitih krajeva Bosne i Hercegovine.

Na petnaest mini stadiona, obučeni u boje ovogodišnjih finalista UEFA Lige prvaka djeca će moći igrati zabavni fudbal, prenosi NAP. Za sve one kojima fudbal ne bude primarni odabir za igru, obezbijedili smo i mnoštvo drugog zabavnog sadržaja za djecu, a sve sa ciljem da se djeca povezuju i bezbrižno druže slaveći UEFA-inu ideju RESPECT, rekla je Delalić-Elezović.

Gradonačelnik Bihaća, Emdžad Galijašević je ovom prilikom kazao da mu drago da je Grad Bihać imao privilegiju biti domaćin ovogodišnjih “Mini šampiona“, te se nada da će sva djeca i ostali posjetioci koji će u subotu zbog ovog događaja doći u Bihać uživati u zabavi i osjećati se ugodno.

Nakon cjelodnevne igre u subotu, planirano je zajednično gledanje finalne utakmice UEFA Lige prvaka u kojoj se ove godine za titulu bore Atletico Madrid i Real Madrid.

Učitaj još novosti