18. 06. 2016 - 11:21
Marković za Sport.ba: Sjedio sam u svlačionici i čekao press,...
907
Shares
Marković za Sport.ba: Sjedio sam u svlačionici i čekao press, niko mi nije javio da ga neće biti.

SELEKTOR OGORČEN

Marković za Sport.ba: Sjedio sam u svlačionici i čekao press, niko mi nije javio da ga neće biti.

Faris DŽAFEROVIĆ
18. 06. 2016 - 11:21
0
Shares

Nedavno nakon utakmice naše reprezentacije sa selekcijom Švedske, u okviru baraža za SP u Francuskoj, desio jedan jako ružan događaj.

Naime tokom čitavog drugog poluvremena je na razglasu objavljivano, da će press biti 15 minuta po završetku utakmice.

Naravno, nakon kraja, svi novinari su krenuli u traganje za mjestom gdje će biti pomenuti press, da bi po pronalasku mjesta dobili odgovor da se press neće održati.

Naravno svi su prebacivali lopticu jedni na druge, a posebno je bizarno to što nam je u svega nekoliko minuta rečeno više razloga.

Prvi je bio to da nema pressa jer nismo slavili, da bi kasnije bilo rečeno ima press samo da se skupimo, pa onda se tražio selektor, pa su nam rekli kao da selektor ne želi da da izjavu.

Upravo zbog toga smo kontaktirali Selektora rukometne reprezentacije BiH Dragana Markovića koji je za naš portal otkrio pravu istinu.

''Čitavo drugo poluvirjeme su govorili za press i naravno očekivao sam ga. Sjedio sam u svlačionici i čekao da počne, kome je bilo u interesu da se ne obratim ja odnosno igrači, to ne znam, ali znam da je učinjena velika glupost.'' rekao je Marković, i na našu konstataciju da su nas slagali više puta u par minuta odgovorio:

''Zaista sam čekao u svlačionici, i više od pola sata, kada sam izašao vidio sam da nema ni vas, ali ni ovih koji su me trebali pozvati na press. Ja bih volio da je isti postoja, da se i ja dostojno oprostim od vas novinara, kao i od reprezentacije..'' zaključio je Marković.

Faris DŽAFEROVIĆ

Učitaj još novosti