29. 06. 2016 - 09:35
Amerikanci o Musi: "On je najbolji igrač na svijetu u svojoj...
907
Shares
Amerikanci o Musi:

UBRZO ĆE DOMINIRATI U NBA LIGI

Amerikanci o Musi: "On je najbolji igrač na svijetu u svojoj konkurenciji"

29. 06. 2016 - 09:35
0
Shares

Mladi bh. reprezentativac u košarci Džanan Musa je najveći sportski dragulj Bosne i Hercegovine u posljednjih nekoliko godina.

Iako je naša reprezentacija okončala nastup na Svjetskom prvenstvu U17 koje se igra u Španiji, ne smije se ništa reći zlatnim momcima koji su Bosni i Hercegovini donijeli titulu prvaka Evrope.

Najbolji pojedinac je tradicionalno bio Džanan Musa o kome riječi hvale imaju svi svjetski mediji. Tako je portal koji se isključivo bavi košarkaškim talentima Ridiculousupside.com objavio tekst u kojem se navodi da je Musa, bez ikakve dvojbe, najbolji košarkaš svijeta u svom uzrastu, te da će biti jedna od najvećih zvijezda NBA lige.

„Nema nikakve dvojbe da je Džanan Musa najbolji košarkaš na svijetu u konkurenciji kadeta. Bosanska senzacija je već nekoliko godina pod velikom pratnjom najvećih evropskih klubova, a trenutno je i lider na Svjetskom prvenstvu i po broju koševa pojedinačno.

Ono što je prikazivao protiv Južne Koreje je kao kada oštrim nožem prođete kroz vrući puter. Tako je on prolazio odbranu Koreje. Jednostavno, ne postoji nešto što on ne može učiniti. Neće proći mnogo vremena, a on će dominirati NBA ligom, te to ne treba da se uopšte dovodi u pitanje“, stoji na sajtu „Ridiculousupside.com“.

Učitaj još novosti