07. 07. 2016 - 19:43
Beroe sa dva gola razlike savladao Radnik u Banja Luci
907
Shares
Beroe sa dva gola razlike savladao Radnik u Banja Luci

U ZADNJIH DESET MINUTA

Beroe sa dva gola razlike savladao Radnik u Banja Luci

07. 07. 2016 - 19:43
0
Shares

Radnik iz Bijeljine se porazom od Beroea od 2:0 oprostio od Europe.

Momci iz Bijeljine su pružili odličnu utakmicu ali pad koncentracije u posljednjih deset minuta susreta ih je možda koštao prolaska u naredni krug kvalifikacija.

Izabranici Petrovića su u meč ušli odlično, gdje smo na obje strane vidjeli nekoliko poluprilika ali ništa specijalno pa se na odmor otišlo nepopularnim rezultatom 0:0.

U drugo poluvrijeme radnik ulazi kao bolja ekipa te preko Stokića i Obradovića imaju nekoliko izglednih prilika, ali do promjene rezultat nije došlo.

Uz ovu dvojicu ofanzivaca, istakao se i defanzivac Mimišević, koji je još jednom pokazao zašto je jedan od najboljih štopera Premijer lige BiH.

U 75 minutu utakmice igru je napustio Dino Beširović, definitivno igračko otkriće Premijer lige BiH u prošloj sezoni, nakon izlaska ovog veznjaka igra Radnika je doživjela pad, pa je tako Pochanski u 89 minutu zatresao mrežu Lučićevog gola, da bi samo minutu poslije isti igrač postigao drugi gol na utakmici, i tako ugasio snove Radnika o eventualnom prolasku drugo pretkolo kvalifikacija za Europa ligu naredne sezone.

Do kraja susreta nije bilo većih promjena, pa je tako utakmica završena sa 2:0 u korist gostiju, koji će narednu utakmicu igrati protiv Helsingin Jalkapalloklubi, ili popularne momčadi HJK, koja je u dvomeču ukupnim rezultatom 3:1 bila bolja od Atlantasa.

Radnik Bijeljina - Beroe 0:2 

Strijelci: Pochanski 89';90'

SASTAVI:

Radnik Bijeljina:

Beširović, Čelebić, Đurić, Kojić, Lučić, Martinović, Memišević, Obradović, Stokić, Vasić, Zeljković.

Beroe:

Bozhilov, Ivanov, Makendzhiev, Milanov, Milisavljević, Panayotov, Marques, Penev, Pochanski, Tom, Vasiliev.

IZMJENE

Radnik Bijeljina:

Glisić, Janković, Krsmanović, Mašić, Ostojić, Oštraković, Peco.

Beroe: Dinkov, Dryanoc, Hubcev, Kolev, Mihaylov, A. Vasiliev.

Učitaj još novosti