09. 07. 2016 - 09:11
Dembeleov debi iz snova! Borusija će imati najbrži tandem na...
907
Shares
Dembeleov debi iz snova! Borusija će imati najbrži tandem na svijetu !

NAVIJAČI dORTMUNDA U EXTAZI

Dembeleov debi iz snova! Borusija će imati najbrži tandem na svijetu !

09. 07. 2016 - 09:11
0
Shares

https://www.youtube.com/watch?v=__2veGd8yQMIako Evropsko prvenstvo u Francuskoj još traje, vremena za gubljenje nema, ritam je paklen, velikog broja reprezentativaca nema u svojim klubovima, međutim, daleko od toga da su kontrolni susreti nezanimljivi.

Borusija iz Dortmunda tako je danas u jednom šarenolikom sastavu gostovala niželigašu Erkenšviku i slavila rezultatom 5:2. Ono što je obilježilo ovaj susret svakako je debi najskupljeg pojačanja Milionera ovog ljeta, mladog Usmana Dembelea (15.000.000 evra) koji je bio starter i za samo tri minuta u dresu novog kluba uspio da se upiše u strijelce. Kako se to obično kaže - debi iz snova.  

 

Dembele nije samo postigao gol već je uvjerio navijače Dortmunda da će biti top pojačanje. Pokazao je kakvom brzinom raspolaže, pa sada zaljubljenicima u žuto-crne boje preostaje samo da maštaju kako će izgledati pakleni tandem u navali Obameja-Dembele.

 

Prve minute u dresu Borusije zabilježio je i Sebastijan Rode, pridošlica iz Bajerna, a od standardnijih igrača igrali su još Obamejang, Sokratis, Šmelcer, Ginter, Bender, Ramos, Kastro...

Učitaj još novosti