19. 07. 2016 - 08:54
Murinjo gledao finale, spremačica vrištala, razbojnik hteo da...
907
Shares
Murinjo gledao finale, spremačica vrištala, razbojnik hteo da se bije, pa zapalio cigaru

KAO U TRILERU

Murinjo gledao finale, spremačica vrištala, razbojnik hteo da se bije, pa zapalio cigaru

Mozzartsport.com
19. 07. 2016 - 08:54
0
Shares

Gabor Roman je mislio da ima savršen plan. Satima se ležerno šunjao, znao je da je u tako "fensi" kraju neko zaboravio da zaključa vrata. Budala. Završio je iza rešetaka, pošto je pripadnik privatnog obezbeđenja lako primetio da se imigrant sa istoka Evrope baš i nije lepo uklopio u skupoceni londonski kvart, pa je alarmirao policiju koja je nesrećnog Gabora uhvatila dok je pokušavao da pohara kuću novog trenera Mančester junajteda Žozea Murinja.

Portugalski stručnjak još iz vremena u Čelsiju ima kuću u Londonu, a te konkretne večeri baš se vratio sa vimbldonskog okršaja Endija Marija i Miloša Raonića. Seo je u fotelju - možda otvorio omiljeni viski - i spremio se da gleda finale Evropskog prvenstva između njegove Portugalije i Francuske.

U tom trenutku vrisak, mada je pitanje da li ga je Murinjo čuo,  jer je došao iz podruma kuće čiju vrednost tabloidi procenjuju na čak 30.000.000 evra?! Vrisnula je spremačica, koja je 25-godišnjeg razbojnika zatekla kako ulazi u podrum. Tačnije, on je nju zatekao dok je peglala veš.

"Šta radiš ovde?", pitala ga je, ali je gospodin Roman već zagrebao vani.

Međutim, vrisak je čuo kućepazitelj, digla se opšta dreka, pomenuti radnik obezbeđenja (plaćaju ga stanari ulice skupa) krenuo  je za lopovom i izgredniku blokirao put. On je isprva hteo da se pobije, ali je ubrzo shvatio da mu protiv profesionalaca baš i nisu velike šanse, pa je mirno zapalio cigaretu i sačekao policajce da ga pokupe. Murinjo i supruga Matilda Farija to su zabezeknuti posmatrali sa prozora.

Učitaj još novosti