28. 07. 2016 - 08:07
Razigrani PSG očitao lekciju Realu
907
Shares
Razigrani PSG očitao lekciju Realu

INTERNATIONAL CHAMPIONS CUP

Razigrani PSG očitao lekciju Realu

28. 07. 2016 - 08:07
0
Shares

PSG je pred 86.641 navijačem u Ohiou u sklopu International Champions Cupa pobijedio s 3:1 Real Madrid.

Parižani su poveli već u 2. minuti kada je 18-godišnji Ikone prošao kroz odbranu Reala i onda udarcem s 13 metara pogodio pokraj Casille. Isco je uzvratio dvije minute kasnije s 20-ak metara, ali prohujalo pokraj gola.

U 18. minuti Kovaćić je iskosa s desne strane s ruba šesnaesterca sjajno pucao, ali Trapp je uspio to vrhovima prstiju skrenuti u okvir gola. Cavani je u 27. minuti bio u sjajnoj prilici, pucao je s 10 metara, ali Varane je u posljednji trenutak to blokirao.

Samo dvije minute kasnije opet je Cavani opasan nakon ubačaja s desne strane, stigao je do lopte prije Varanea, ali s pet metara pucao je pokraj gola.

U 35. minuti Kovačić je pogriješio i krivo dodao iz vlastitog šesnaesterca, samo do Meuniera, koji je s 20 metara neodbranjivo pogodio za 2:0. Pet minuta kasnije već je bilo 3:0, a strijelac je ponovno bio Meunier, koji je pokušao nesebično dodati za Cavanija, ali lopta su odbila, pa je onda s pet metara lagano zabio svoj drugi gol.

Kraljevi su u samoj završnici prvog poluvremena smanjili na 3:1. Aurier je u 45. minuti rukom u šesnaestercu blokirao Iscovu loptu, a siguran realizator s bijele tačke bio je Marcelo.

Zidane je na poluvremenu promijenio svih 11 igrača, tako i Kovačića, a priliku je između ostalih dao i sinu Enzu. Tempo je pao u nastavku, Kraljevi su imali dominaciju, ali prvu priliku imao je PSG. U 52. minuti Di Maria je dao dugu sjajnu loptu, Cavani je pucao iz prve s 14 metara, ali Yanez sjajno to brani.

Kod Reala najopasnije je bio Asensio. ali njegovi pokušaji u 60. i 66. minuti otišli su  preko gola. Cavani je ponovno bio u sjajnoj pozicij u 68. minuti, ali udarac iz prve s 14 metara odlazi pokraj gol. Do kraja utakmice tek vrijedi izdvojiti pokušaj Diaza s jedne i Di Marije s druge strane, ali rezultat se nije mijenjao, pa je tako PSG stigao do zaslužene pobjede.

Zanimljivo, iako se tek jučer stigli u SAD, na klupi su se kod Reala našli Luka Modrić, Sergio Ramos i James Rodriguez, ali priliku za igru nisu dobili.

Učitaj još novosti