28. 07. 2016 - 10:22
Klopp: Grujić je u bolnici, ne sjeća se ničega i to nije...
907
Shares
Klopp: Grujić je u bolnici, ne sjeća se ničega i to nije nimalo dobro!

NAKON DUELA SA CHELSEAJEM

Klopp: Grujić je u bolnici, ne sjeća se ničega i to nije nimalo dobro!

28. 07. 2016 - 10:22
0
Shares

Chelsea je s 1:0 u prijateljskoj utakmici u Los Angelesu bio bolji od Liverpoola, a jedan od detalja koji je obilježio utakmicu je crveni karton Cesca Fabregasa.

Veznjak Chelseaja je zakasnio na jedan start i pokosio je novog Liverpoolovog igrača, Estonca Klavana. Jürgen Klopp je otkrio da se Fabregas nakon utakmice došao izviniti.

"To je crveni karton. Došao je do nas u svlačionicu i izvinio se. Zakasnio je u duel, a tako to ide - kada zakasniš, lako zaradiš crveni karton."

Trenera Liverpoola brine i stanje Marka Grujića koji je nakon jednog udarca glavom u skoku završio u bolnici. Mladi igrač se ničega ne sjeća, piše Goal.

"U ovom je trenutku najveći problem Marko Grujić koji je u bolnici. Ne može se sjetiti ničega. To nije nimalo dobro. Nadamo se da nije ništa ozbiljno, ali situacija u kojoj se našao ovaj mali dečko nije nimalo zabavna. Povrede nakon ovakvih utakmica u predsezoni su veliki problem", rekao je Klopp pa se osvrnuo kratko i na samu utakmicu.

"Što se tiče utakmice, kada se tako kvalitetna ekipa poput Chelseaja brani toliko duboko u terenu, svaki tim bi imao malih problema. A mi smo imali problema jer je 80 posto naših dodavanja na utakmici bilo skroz u redu, a 20 posto nije. A tih 20 posto su, većinu vremena, bila zadnja dodavanja."

"Morali smo puno trčati, imali smo loptu više u svojim nogama. Mogli smo do pogotka, ali nismo, izgubili smo 0:1 i to moramo prihvatiti."

Učitaj još novosti