18. 08. 2016 - 07:06
"Nismo znali gdje se nalazimo u prvom poluvremenu, ovo je šok"
907
Shares

HRVATI NAKON PORAZA OD POLJAKA:

"Nismo znali gdje se nalazimo u prvom poluvremenu, ovo je šok"

18. 08. 2016 - 07:06
0
Shares

Bez objašnjenja su hrvatski rukometaši stajali ispred novinara u mix zoni. Dva mjeseca pripremaju se za 17. avgust, prvu, ali za njih ujedno i posljednju nokaut utakmicu na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru.

Protiv Poljske su izgubili sve već u prvom poluvremenu kada su primili 18 pogodaka. Karol Bielecki zakucavao je s 11,12 metara i zaustavio se u toj dionici na 11 pogodaka, piše Index.hr. 

Selektor Babić mijenjao je odbranu u 6:0, ali tvrdi da je to bio očajnički potez.. Igrači su stali iza njega, ali on tvrdi da ih nije psihološki dobro pripremio za najvažniju utakmicu. Poljska je na koncu slavila 30:27.

"Loše smo igrali prvo poluvrijeme. Podbacili smo. Poljaci su otišli su na četiri razlike, vratili smo se, ali nismo uspjeli prelomiti. Teško je sada bilo što reći. Dali smo sve od sebe, ali uvijek nam fali jedan korak. Nismo znali gdje smo u prvom dijelu, a kasnije nismo imali snage prelomiti", govorio je Jakov Gojun.

Domagoj Duvnjak jedva je pronalazio riječi. Bio je šokiran, zbunjen, razočaran.

"Ne znam što da kažem. Ovo je šok. Razočaran sam. Dva mjeseca smo se kidali, radili, odricali se, a onda smo sve prosuli. Jednostavno nismo bili pravi. Ubio nas je Bielecki. U  drugom poluvremenu smo bolje igrali, a onda sam ja napravio par gluposti i to je to".

"Uspavali su nas poput Katara. Ma nemam pojma. Poveli smo 11:9, sve je bilo dobro... Nemam pojma. Bielecki nas je razbio. Nismo napravili nijedan faul, pucao je s 11 metara. Kada smo u drugom poluvremenu zaigrali 6:0 obranu, bilo je bolje, ali nismo uspjeli. Zašto smo igrali bez faula? Nemam pojma", Duvnjak je bio slomljen.

"Bili smo blizu, ali nismo mogli prelomiti. Ne znam jesu li bolja momčad od nas", jedva je i Marko Kopljar dolazio do riječi.

NIje imao dobru večer.

"Golman nam je skinuo par lopti, ali to nije bilo presudno. Ne mogu ovako vruć ništa pametno reći. Igrali su sigurno puno bolje nego na EP-u u Poljskoj"

Učitaj još novosti