22. 08. 2016 - 08:46
Zidane: Glava me zaboli kad moram izabrati početnih 11
907
Shares
Zidane: Glava me zaboli kad moram izabrati početnih 11

NAKON SJAJNOG STARTA U PRIMERI

Zidane: Glava me zaboli kad moram izabrati početnih 11

22. 08. 2016 - 08:46
0
Shares

Real je sa sigurnih 3:0 u San Sebastianu počeo lov na naslov prvaka. Ronaldo i Benzema nisu igrali, ali je opet zablistao mladi Marco Asensio, koji je vješto zabio drugi gol. Prvi i treći bili su Baleovo djelo, u drugoj minuti, pa u posljednjoj sekundi.

"Dobro radim na treninzima i nije me iznenadilo što sam bio u prvih 11. Radim sve da budem starter, ispravne stvari, a na kraju rezultati dolaze sami", rekao je Asensio.

Zinedine Zidane bio je presretan:

"Jako sam sretan učinjenim, ostvarili smo cilj. I nisu samo Marco i Kovačić, nego cijela ekipa. Mi smo grupa, stvorili smo mnogo šansi i rivalu ih dozvolili jako malo. Naravno da mi je drago za Asensija, vrlo je kvalitetan, okomit, ubojit, a zabio je impresivno. Sretan sam zbog njegove igre, ali i svih ostalih."

"Pokušavam pokazati da smo svi važni, jer ako želimo nešto postići, moramo to kao grupa. Kad moram izabrati udarnih 11 glava me boli jer svi su tako dobri. I više nego napadački, dobri su odbrambeno, kako se bore za svaku loptu."

"Drago mi je za Balea jer tjelesno još malo zaostaje za drugima, ali to se nije vidjelo. Težak je to teren, ali rano smo zabili, pa je sve bilo lakše. Ne volim govoriti o pojedincima, ali kad Bale zabije dva gola, vrijedi govoriti o njemu. Rekao je da mu je ovo važna godina, to i pokazuje."

"James je dobro, sretan, radi... Svi će imati minutažu, svi će biti važni."

Mateo Kovačić odigrao je vrlo dobro, imao je nekoliko zapaženih pasova, jedan jako dobar udarac...

"Kad i napadamo i branimo se zajedno, svih 11, tada je našim protivnicima jako teško", rekao je Kova, a Casemiro je zaključio:

"Počinjemo upijati Zidaneovu filozofiju. Dobar je start važan, imali smo dobre pripreme i doista smo tako dobri da zadajemo glavobolje treneru!"

Učitaj još novosti