24. 08. 2016 - 13:02
Studentkinja progovorila o vrućim odnosima sa Boltom: Lakše je...
907
Shares
Studentkinja progovorila o vrućim odnosima sa Boltom: Lakše je izdržati maraton!

BOLT ISCRPLJUJE U KREVETU

Studentkinja progovorila o vrućim odnosima sa Boltom: Lakše je izdržati maraton!

24. 08. 2016 - 13:02
0
Shares

Brazilska studentkinja i starleta, 20-godišnja, Judy Duarte je za britanske medije otkrila tajne odnosa sa Useinom Boltom.

Ona je ispričala kako je teklo samo upoznavanje te odlazak do sobe u kojoj su proveli noć.

''Bila sam u diskoteci, kada me on zapazio, pa je poslao svoje tjelohranitelje da me dovedu, ali ja sam na početku iskulirala te nisam željela da idem do njega. Kada sam stajala u redu da platim račun, tjelohranitelj mi je prišao i rekao ''Zar zaista nećeš doći pa to je Usein Bolt', ponovo sam odbila otići, te dok sam čekala taxi on je izašao i napravio svoju poznatu pozu, te me je tada osvojio, strastveno poljubi i odvukao do olimpijskog sela. Mislila sam da ćemo ići u hotel, ali on je želio u olimpijsko selo, a tam osu kreveti zaista mali, te su njegove noge tokom odnosa konstantno visile van granica istog.''

Duarte je istakla da je Bolt u krevetu neiscrpan te da to radi veoma dugo, te je istakla da su u toj noći imali više odnosa.

''On ima tijelo šampiona, ali zaista ima i šampiona tam ogdje treba, mislila sam pošto je atletičar da će ovaj odnos trajati kraće, međutim, on je to radio dugo da sam bila sva iscrpljena, a nakon toga smo se oprobali i drugi put, mislim da je lakše izdržati maraton, nego seks sa njim.'' zaključila je Judy i istakla da je ''Work'' pjesma Rihanne, ovom sportašu omiljena tokom vođenja ljubavi.

Učitaj još novosti