27. 08. 2016 - 15:56
Redsi remizirali sa Tottenhamom: Kloppovi momci oštećeni u...
907
Shares
Redsi remizirali sa Tottenhamom: Kloppovi momci oštećeni u ovom duelu

SUDIJSKI PREVID

Redsi remizirali sa Tottenhamom: Kloppovi momci oštećeni u ovom duelu

27. 08. 2016 - 15:56
0
Shares

Liverpool je u drugom derbiju iz prva tri kola Premiershipa, na gostovanju kod Tottenhama, odigrao 1:1. 

Od samog početka igralo se dosta otvoreno na White Hart Laneu s dosta prilika na obje strane. Prvo su zaprijetili gosti preko Coutinha a uzvratili domaćini preko Eriksena. Međutim, kada se činilo da će se na odmor bez golova, u 43. miunti Erik Lamela je s leđa srušio Firmina, a s bijele točke je precizan bio James Milner. 

U 56. minuti Wijnaldum je odlično 'izbacio' Lallanu koji s lijeve strane daje u sredinu odakle Mane zabija za veliko slavlje gostiju, no pomoćni je sudac podigao zastavicu signalizirajući da je Lallana bio u nedozvoljenoj poziciji. Usporena snimka pokazala je suprotno, no bez video-tehnologije čuđenje Redsa je bilo uzaludno. 

Danny Rose je u 72. minuti natrčao na jednu loptu koju je pokušavao primiriti Lamela i opalio s lijeve strane u suprotni kut za izjednačenje. Dejan Lovren igrao je cijeli susret u redovima gostiju. 

Tottenham je zadnji put na White Hart Laneu zabio Liverpoolu još tamo davne 2012. godine kada je strijelac bio Gareth Bale. 

Harry Kane je igrao 10 utakmica Premiershipa u osmom mjesecu i još nijednom nije zabio. Danas je mogao zabiti svoj 50. u engleskom prvenstvu, no ponovno je bio 'prazan'. 

Učitaj još novosti