28. 08. 2016 - 09:28
Atleticov heroj: Borit ćemo se za opstanak; Simeone:...
907
Shares
Atleticov heroj: Borit ćemo se za opstanak; Simeone: Zadovoljan sam!

NAKON NOVOG KIKSA

Atleticov heroj: Borit ćemo se za opstanak; Simeone: Zadovoljan sam!

28. 08. 2016 - 09:28
0
Shares

Atletico Madrid je u prva dva kola španskog prvenstva ispustio četiri boda na koje je Diego Simeone uoči početka prvenstva sigurno računao, a nakon remija 0:0 kod Leganésa, snažnu je poruku poslao Antoine Griezmann.

"Ako nastavimo ovako, borit ćemo se za opstanak. Ljuti smo, moramo reagirati inače ćemo sve ispustiti iz ruku. Moramo ponovo biti svoji. Ja sam dobro, samo mi nedostaje ritma. Radim da se vratim na svoj nivo", rekao je nakon utakmice Antoine Griezmann novinarima koji su odmah zatražili reakciju od Diega Simeonea.

"Grizmannove izjave? To je njegov pogled, poštujem to. Ekipa se želi dokazati, pa je zbog toga zabrinuta", rekao je trener Atletica pa se osvrnuo na utakmicu:

"Moramo postizati golove. Za pobjedu nam nedostaje preciznosti. Nije me sram priznati da je to ono što nam nedostaje. Moramo biti bolji u prilikama koje stvaramo."

"Nikako da materijaliziramo prilike koje stvorimo u golove. U drugim utakmicama smo iz manje prilika zabijali. Ali moramo ostati mirni i nastaviti raditi. Zadovoljan sam radom svojih igrača", zaključio je Simeone.

Učitaj još novosti