28. 08. 2016 - 22:43
Serija A: Novi neuspjeh Rome, asistencija Džeke koji je ušao u...
907
Shares
Serija A: Novi neuspjeh Rome, asistencija Džeke koji je ušao u drugom poluvremenu

SASSUOLO, GENOA I SAMPDORIA SVIH 6 BODOVA

Serija A: Novi neuspjeh Rome, asistencija Džeke koji je ušao u drugom poluvremenu

28. 08. 2016 - 22:43
0
Shares

Odigrani su svi mečevi drugog kola italijanske Serije A.

Večeras je na rasporedu bilo sedam mečeva, a mnogo zadovoljnije mogu biti domaće ekipe, pošto je u samo jednom meču gost bio bolji.

Roma je nakon uvodne pobjede gostovala nezgodnom Cagliariju na Sardiniji, i nije se proslavila. Poveli su gosti golom Diega Perottija koji je postigao već tri gola u dva kola i sva tri sa bijele tačke. Na 0:2 je povisio Kevin Strootman nakon sjajne asistencije našeg Edina Džeke koji je ušao u igru samo minut ranije.

Ipak, domaćini se nisu predavali pa su došli do sjajnog preokreta u igri i važnog boda. Prvo je bivši igrač Rome Marco Borriello smanji rezultat, da bi Marco Sau u samom finišu šokirao navijače Rome i nanio im još jedan težak udarac nakon eliminacije iz Lige šampiona.

Genoa je došla do nove pobjede na krilima novog reprezentativca Italije Leonarda Pavolettija koji je postigao dva pogotka. Trofejni italijanski klub je slavio rezultatom 3:1 na gostovanju kod novajlije Crotonea.

Sampdoria i Sassuolo su i dalje sa svim osvojenim bodovima, a do toga su došli nakon domaćih pobjeda nad Atalantom, odnosno Pescarom. U oba meča je završeno 2:1 za domaće timove.

Fiorentina je minimalnim rezultatom savladala Chievo golom Carlosa Sanchesa nakon kornera, dok je Torino Siniše Mihaljovića 'uništio' Bolognu rezultatom 5:1. Udinese je rezultatom 2:0 savladao Empolija.

Učitaj još novosti