24. 09. 2016 - 10:34
Transfer karijere u najavi: Ponajbolji fudbaler Partizana na...
907
Shares
Transfer karijere u najavi: Ponajbolji fudbaler Partizana na meti Torineza

NEMANJA MIHAJLOVIĆ

Transfer karijere u najavi: Ponajbolji fudbaler Partizana na meti Torineza

24. 09. 2016 - 10:34
0
Shares

Uz transfer Darka Brašanca u španski Betis, najviše pažnje kada su u pitanju ljetošnji odlasci iz Partizana privukao je i transfer mladog veziste Saše Lukića u Torino.

Partizan je od Lukićevog transfera zaradio blizu milion i po eura, a prema najnovijim informacijama, uskoro bi moglo da dođe do realizacije još jednog posla crno-belih s italijanskim klubom, s obzirom da su u Torinu ''bacili oko'' i na najboljeg igrača Partizana iz prethodne polusezone Nemanju Mihajlovića!

Tu informaciju je za ''Žurnal'' potvrdio i Miroslav Tanjga, nekadašnji defanzivac Vojvodine i Crvene zvezde, a danas skaut Torina.

''Nemanja Mihajlović je zanimljiv igrač. Toliko zasad...'', zagonetan je Tanjga.

On ipak naglašava da u Torinu veću pažnju posvećuju angažovanju iskusnijih igrača.

''Torino nije Milan, ne može da istrpi desetoricu mladih igrača. Jednog, dvojicu može, da se kale u Primaveri. Meta su nam već profilisan igrači, shodno klupskim ambicijama'', objasnio je Tanjga.

Problem je, međutim, što je Mihajlović ove sezone i dalje daleko od igara koje je prikazivao tokom proljeća, pa ukoliko uskoro ne popravi formu, pitanje je koliko će ovo početno interesovanje iz Torina potrajati...

Učitaj još novosti