30. 09. 2016 - 12:09
Bye, bye Mourinhovi dječaci: Conte rastjeruje igrače koje je...
907
Shares
Bye, bye Mourinhovi dječaci: Conte rastjeruje igrače koje je doveo Portugalac

ITALIJAN POVLAČI REZOVE

Bye, bye Mourinhovi dječaci: Conte rastjeruje igrače koje je doveo Portugalac

30. 09. 2016 - 12:09
0
Shares

Times donosi detalje iz trening kampa u sjevernom Londonu, gdje Rus Roman Abramovič nadgleda trening Antonija Contea. Nitko nije zadovoljan, Chelsea je u uvodu u sezonu pod talijanskim stručnjakom uzeo svega deset bodova i nalazi se tek na osmom mjestu ljestvice. Dovoljno da titulu već smatraju izgubljenom. Zaboljeli su i porazi od Arsenala i Liverpoola.

Conte je odah reagirao i Abramoviču izložio plan rekonstrukcije momčadi. Osmo mjesto, s deset bodova. Proteklog ljeta Talijan je kupio samo jednog igrača sa svog popisa za šopin, N'Gola Kantea, "terijera" iz Leicestera. Michy Batshuayi stigao je preko sportskog direktora Michaela Emenala i vjerojatno zato i ne igra, dok su David Luiz i Marcos Alonso bili vatrogasna rješenja u finišu prijelaznog roka.

Conte je čvrsto odlučio počistiti svlačionicu na zimu i riješiti se igrača za koje vjeruje da na Stamford Bridgeu više neće dosegnuti prošlogodišnju formu s kojom su igrali za Josea Mourinha. Mediji na Otoku pišu da su se Conte i Abramović složili: Nemanja Matić, Oscar, Branislav Ivanović, Gary Cahill a za dobru cijenu i Cesc Fabregas - mogu otići iz kluba.

Učitaj još novosti