02. 10. 2016 - 17:39
Simeoneov sin pogodio za trijumf, Atalanta srušila Napolitance
907
Shares
Simeoneov sin pogodio za trijumf, Atalanta srušila Napolitance

SERIE A

Simeoneov sin pogodio za trijumf, Atalanta srušila Napolitance

02. 10. 2016 - 17:39
0
Shares

Atalanta je u sedmom kolu Serie A iznenadila Napoli i pred svojim je navijačima slavila s 1:0. Domaći su igrači uspjeli postići jedini pogodak na utakmici u ranoj fazi, devetoj minuti igre i to odmah u sljedećem napadu nakon velike Napolijeve prilike. Strijelac je bio Andrea Petagna.

Atalanta je moga i do vodstva od 2:0 u prvom poluvremenu, ali je Boukary Drame u 34. minuti pogodio gredu. Napoli je imao nekoliko dobrih prilika za izjednačenje, ali je briljirao Atalantin golman Etrit Berisha. 

Ervin Zukanović ostao je na klupi.

Ivan Jurić je sa svojom Genoom u utakmici s tri crvena kartona savladao Bolognu s 1:0. Pogodak odluke je postigao sin Diega Simeonea, Giovanni. Simeone je imao priliku i u finišu prvog poluvremena, ali je zatresao okvir gola.

Prvi koji je pocrvenio na utakmici je Bolognin Daniele Gastaldello, a bilo je to u 44. minuti. Pred kraj utakmice isključeni su Santiago Gentiletti kod Genoe i Blerim Dzemaili kod Bologne.

Cagliari je s 2:1 pobijedio Crotone. Davide Di Gennaro je pogodio za prednost Cagliarija u 38. minuti, a Simone Padoin je u 56. povećao prednost. Na konačnih 1:2 je smanjio Adrian Stoian u sudijskoj nadoknadi.

Sampdoria i Palermo su odigrali 1:1, a svoj treći pogodak u Serie A je postigao Ilija Nestorovski. Nestorovski je bio strijelac u 60. minuti igre, a bod Sampdoriji je osigurao Fernandes u 95. minuti. Palermo je u drugoj minuti sudijske nadoknade ostao bez igrača jer je isključen Gazzi. Novi bh. reprezentativac Mato Jajalo ušao je u igru u 70. minuti u redovima gostiju.

Učitaj još novosti